Allround verrekijkers

Weet je nog niet waar je je verrekijker voor gaat gebruiken? Of ben je gewoon op zoek naar een verrekijker die geschikt is voor meerdere doeleinden? Dan kun je het beste een allround verrekijker nemen die voor verschillende situaties geschikt is. We geven je hier de drie beste keuzes van onze allround verrekijkers, in drie categorieën: een basismodel, middenklassemodel en high-end model.

Basismodel

Heb je nog niet eerder een verrekijker gehad en ben je op zoek naar een mooi instapmodel? Dan is deze Bresser Hunter 10x25 een ideaal basismodel voor jou. Deze krachtige dakkant-verrekijker is ideaal voor iedere gelegenheid. Of je nou een vogel wilt spotten in het bos of in je tuin, of op vakantie dat mooie dorpje in het bergdal wilt bekijken, deze verrekijker kan het allemaal. Hij is lichtgewicht en erg compact, dus je kan hem makkelijk meenemen. Hij geeft ook nog eens een mooi en scherp beeld, zodat je elke omgeving tot in detail kunt observeren.

  1. Bekijk hier de Bresser Hunter 10x25

Middenklassemodel

Ben je het instapmodel inmiddels ontgroeid en ben je op zoek naar een allround verrekijker uit de middenklasse? Deze Valetti Focus Limited Edition 10x42
is dan een heel goede keuze. Het maakt niet uit wat je hiermee wilt bekijken en waar je dat gaat doen. Door het gebruik van BAK-4 glas in combinatie met de speciale FMC coating kun je zelfs bij schemering nog goed kijken. De verrekijker is waterdicht en gevuld met stikstof. Hierdoor zal hij dus nooit beslaan. De kijker is voorzien van twist-up eyecups zodat deze goed om de ogen sluit, maar ook brildragers kunnen de kijker gebruiken door de twist-up eyecups in te klappen. Geen wonder dat dit onze beste keuze voor een middenklassemodel is.

  1. Bekijk hier de Valetti Focus Limited Edition 10x42

High-end model

Als je op zoek bent naar een high-end model verrekijker, raden we de Vortex Diamondback 10x42 aan. Deze verrekijker blinkt uit in alle omstandigheden, zelfs in omstandigheden wanneer er minder licht is, zoals bijvoorbeeld in de schemering. Vortex biedt een levenslange garantie op de Diamondback 10x42, zodat je altijd verzekerd bent van een functionerende kijker. Deze verrekijker laat je nooit in de steek, daarom hebben we de keuze gemaakt voor deze high-end verrekijker.

  1. Bekijk hier de Vortex Diamondback 10x42