Verrekijker kopen? Wij geven je advies!

Het kopen van een verrekijker kan best lastig zijn. Of je nou een verrekijker zoekt voor de jacht, voor op safari of voor een gewone boswandeling: de keuze is reuze. Wij gaan je helpen en we zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt. We doen dat door uitleg te geven over verrekijkers, maar geven ook tips welke verrekijker onze expert voor verschillende doeleinden aanraadt.

Frank's tip: de keuze van de expert

Frank voert een groot assortiment verrekijkers. Het maken van de juiste keuze kan dus best lastig zijn. Frank gaat je daarom helpen om het juiste product te kiezen. Met Frank's tip hebben we gelet op iedere specifieke situatie en zijn we uitgegaan van het product met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben hierbij vooral gelet op zoveel mogelijk kijkplezier voor jou.

  1. Bekijk Frank's tip

Uitleg over een verrekijker

Wanneer je een verrekijker gaat kopen, is het belangrijkste om te weten wat de getallen in de naam van een verrekijker betekenen. Wanneer een verrekijker wordt aangeduid met 10 x 52 betekent dat dat deze 10x vergroot, en een lensdiameter heeft van 52 millimeter. Maar hoeveel vergroting heb je nodig in jouw situatie? En waar moet je op letten bij het bepalen van een lensdiameter? We leren je graag alle ins en outs over verrekijkers in het onderstaande artikel.

  1. Lees het vervolg van de uitleg