Verrekijkers geschikt voor safari

Wat is er mooier dan de big five spotten tijdens een safari? Maar wat nou als die indrukwekkende wilde dieren nét iets te ver weg staan om goed met het blote oog te zien? Dan biedt een goede safari-verrekijker de uitkomst.

Compact & lichtgewicht

Ben je op zoek naar een verrekijker die niet te groot of te zwaar is, zodat je hem makkelijk om je nek kan hangen zonder dat je een zere nek krijgt, of dat je hem makkelijk in je jas- of rugzakje opbergen? Dan is de Steiner Safari Ultrasharp 10x26 de perfecte keuze voor jou. Deze verrekijker weegt namelijk nog geen 300 gram en hij is erg klein, waardoor hij makkelijk mee te nemen en op te bergen is in tas of jas.

  1. Bekijk hier de Steiner Safari Ultrasharp 10x26

Schemering

De meeste wilde dieren doen midden op de dag een middagdutje. Het is dan immers veel te heet om in beweging te zijn. Vaak zijn de dieren ‘s ochtends en ‘s avonds het actiefst. Ze gaan dan naar waterdrinkplaatsen, want op die momenten hebben ze nog enigszins de beschutting van de schemering. Om op deze momenten dieren te spotten, heb je natuurlijk een verrekijker nodig die bij mindere lichtomstandigheden ook nog goed presteert: de Bresser Corvette 10x42 Waterproof is een heel goede keuze om te gebruiken wanneer de lichtomstandigheden niet optimaal zijn. Met deze verrekijker blijft geen enkel wild dier voor jou verborgen: jij spot ze allemaal!

  1. Bekijk hier de Bresser Corvette 10x42 Waterproof

Overdag

Overdag blijft niks voor je verborgen: je kunt genieten van alle mooie kleuren die de natuur ons biedt. De mooiste kleuren en details zijn zichtbaar en willen bewonderd worden door jouw ogen. Een goede verrekijker om overdag te kijken is de Vortex Diamondback 8x32. Deze verrekijker is uitgerust met een fully multi-coating op de lenzen en een phase coating op de prisma, waardoor je een helder en scherp beeld krijgt. Bewonder de natuur gedetailleerd en op haar mooist!

  1. Bekijk hier de Vortex Diamondback 8x32